4dimarxikh

 

4ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου                                                                                     19/05/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ:ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του COVID19, το σχολείο θα δέχεται όποιον γονέα χρειάζεται να προσέλθει για κάποιο θέμα που τον αφορά (άδεια ειδικού σκοπού, βεβαιώσεις φοίτησης των παιδιών, δηλώσεις ξένης γλώσσας κτλ.) ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες 11:00-12:30 π.μ. Η είσοδος στο κτίριο θα γίνεται από την οδό Χειμάρας και θα επιτρέπεται μόνο σε ένα άτομο με χρήση μάσκας.

Τις ίδιες μέρες μπορείτε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά (9:00-14:00) με το σχολείο στο τηλ. 210-9424603.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε, επίσης, να απευθύνετε το ερώτημά σας ή το αίτημα σας στο mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου, όπως γνωρίζετε, υπάρχει διαρκής ενημέρωση και επικοινωνία με τους γονείς.

Το σχολείο σάς ενημερώνει πολύ συχνά και μέσω του πληροφορικού συστήματος Myschool, αλλά, εσείς οι γονείς, δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά τα μηνύματα τα οποία έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα.

Για τις εγγραφές των παιδιών στην Α΄Δημοτικού και μέχρι τις 29 Μαΐου 2020, μπορείτε να έρχεστε καθημερινά 9:30΄-11:00΄, ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, με τις προϋποθέσεις που ορίζει η ανακοίνωση των εγγραφών.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία

Η διευθύντρια του σχολείου

Τσιφλίδου Σίσσυ