4dimarxikh

4ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                                                  10/9/2020

 

2018                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Ο Αγιασμός για τη νέα Σχολική Χρονιά θα πραγματοποιηθεί

τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 11:15΄ π.μ.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID19 όλα τα παιδιά (εκτός ειδικών περιπτώσεων) θα πρέπει να εισέρχονται στον χώρο του σχολείου φορώντας την προστατευτική μη ιατρική (υφασμάτινη) μάσκα τους.

 

  • Ώρα προσέλευσης για τα μεγάλα παιδιά (Β΄-ΣΤ΄ Τάξεις): 10:50΄π.μ. από την είσοδο στην οδό Πλάτωνος. Οι μαθητές-τριες εισέρχονται στο προαύλιο, πηγαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους και κάθονται στα θρανία τους. Θα τους/τις υποδεχτεί ο/η εκπαιδευτικός του τμήματος. [Συμβουλευτείτε τον πίνακα για τα τμήματα] Οι γονείς-συνοδοί στη συνέχεια αποχωρούν.
  • 11:00΄π.μ. προσέλευση των μαθητών και μαθητριών της Α΄ Τάξης. Τα παιδιά θα παραμείνουν σε χώρο συγκεκριμένο του κεντρικού προαυλίου με την εποπτεία του εκπαιδευτικού προσωπικού. Οι γονείς τους θα περιμένουν στην κεντρική είσοδο στην Πλάτωνος. Στην αριστερή πλευρά οι γονείς του Α1΄, στη δεξιά οι γονείς του Α2΄. Θα ενημερωθείτε στον πίνακα ανακοινώσεων στην καγκελόπορτα σε ποιο τμήμα ανήκει το παιδί σας.

*Βεβαιώσεις για τους γονείς θα δοθούν σε όσους τις χρειάζονται κατά την αποχώρηση των παιδιών στην καγκελόπορτα στην Πλάτωνος και την έξοδο στη Χειμάρας.

 

  • Ο ιερέας θα ολοκληρώσει την τελετή  (περίπου στις 11:30΄), την οποία θα παρακολουθήσουν μόνο τα παιδιά της Α΄ Τάξης, και θα αγιάσει τα παιδιά στο προαύλιο.
  • Στη συνέχεια τα μικρά παιδιά της Α΄ Τάξης θα αποχωρήσουν από την Πλάτωνος. Οι γονείς θα παραλάβουν με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις στην είσοδο από τη διευθύντρια του σχολείου και τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Α΄Τάξης ενημερωτικό φάκελο.
  • Ο ιερέας θα ξεκινήσει τον αγιασμό των τάξεων. Θα περάσει από όλα τα τμήματα.
  • Τα τμήματα θα αποχωρήσουν συντεταγμένα στις 12:00 (το Β2΄από την Χειμάρας και τα Β1΄-ΣΤ2΄ από την Πλάτωνος, όπως και πέρσι).
  • Τα παιδιά των Β΄- ΣΤ΄ Τάξεων την πρώτη μέρα θα βρεθούν με τους δασκάλους και τις δασκάλες τους και θα συζητήσουν τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα αξιοποιώντας το επικαιροποιημένο υλικό του ΕΟΔΥ για τον Covid 19.
  • Όλα τα παιδιά θα έρθουν την επόμενη μέρα (Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου) με τις τσάντες τους (στις οποίες θα έχουν ένα τετράδιο και την κασετίνα τους) για να παραλάβουν τα βιβλία τους και τον κατάλογο με τα υλικά που θα χρειαστούν για τη φετινή σχολική χρονιά. Τα τμήματα της Β΄Τάξης θα αξιοποιήσουν τα βιβλία της προηγούμενης χρονιάς οπότε θα σταλεί στα mail των γονέων τι θα πρέπει να φέρουν τα παιδιά μαζί τους την Τετάρτη.
  • Τα μαθήματα της Τρίτης θα γίνουν κανονικά (8:15-13:15).

Ώρα προσέλευσης: 8:00΄- 8:15΄ π.μ. (όλα τα τμήματα) μόνο από την κεντρική είσοδο της Πλάτωνος

Ώρα αποχώρησης: 13:15΄-13:25΄  (Α1΄, Α2΄ και Β2΄ έξοδος μόνο από τη Χειμάρας)

                       (Β1΄, Γ1΄, Γ2΄, Δ1΄, Δ2΄, Ε1΄, Ε2΄, ΣΤ1΄, ΣΤ2' έξοδος από την Πλάτωνος)

  • Για το Ολοήμερο σχολείο, και μέχρι να τακτοποιηθούν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, παρακαλούμε να ελέγχετε καθημερινά τις ανακοινώσεις που φέρνει το παιδί στο σπίτι.
  • Η ενημέρωση των γονέων, όπως γνωρίζετε και από πέρσι, θα γίνεται μέσω γραπτών ανακοινώσεων, με mail μέσω του my school, τηλεφωνικά, στο mail του σχολείου και, βέβαια, αναλυτικά μπορείτε να ενημερώνεστε για κάθε νεότερο και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Εντός του μηνός Σεπτεμβρίου θα ενημερωθείτε για τον τρόπο επικοινωνίας γονέων και εκπαιδευτικών των τμημάτων του σχολείου μας.

                                       ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

                                               Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας

 

 

ΤΜΗΜΑ

ΧΩΡΟΣ

ΤΜΗΜΑ

ΧΩΡΟΣ

Α1

Ισόγειο παλαιού κτιρίου

Α2

Ισόγειο δίπλα στο κυλικείο

Β1

Ισόγειου νέου κτιρίου

Β2

Ισόγειο παλαιού κτιρίου

Γ1

Α΄ όροφος νέου κτιρίου

Γ2

Α΄ όροφος παλαιού κτιρίου

Δ1

Α΄ όροφος παλαιού κτιρίου

Δ2

Α΄ όροφος παλαιού κτιρίου

Ε1

Α΄ όροφος παλαιού κτιρίου

Ε2

Α΄ όροφος νέου κτιρίου

ΣΤ1

Α΄ όροφος παλαιού κτιρίου

ΣΤ2

Κεντρικός τομέας παλαιού κτιρίου