4dimarxikh

               image001   Ανακοίνωση                            28-01-2021               

 Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen για την επιβράβευση της ανακύκλωσης, ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου, διοργανώνει και φέτος Σχολική Δράση Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Μοσχάτου - Ταύρου.
Η σχολική δράση απευθύνεται στους μαθητές όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, για τη σχολική χρονιά 2020 - 2021.

Την Παρασκευή 29/1 θα ξεκινήσει ο φετινός σχολικός μαραθώνιος ανακύκλωσης και σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε πλέον να φέρνετε μαζί από το σπίτι ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί,μπαταρίες).

 Η διανομή των κάδων και των σάκων στις σχολικές  μονάδες που  χρειάζονται αναπλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα.
pame anakyklwsh 2021  Στόχος του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι η   ευαισθητοποίηση των μαθητών γύρω από την ανακύκλωση και την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων. Μαθητές και εκπαιδευτικοί καλούνται να ανακυκλώνουν χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό και μπαταρίες, σε ειδικούς κάδους εντός των σχολικών μονάδων. [στο σχολείο μας μόνο χαρτί και μπαταρίες]

Οι γονείς των παιδιών μπορείτε να γίνετε μέλη στη δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης του Δήμου (www.followgreen.gr/moschato-tavros[1]) και να μπορέσετε μέσω της  δωρεάς πόντων (που θα ενεργοποιηθεί την Παρασκευή 29/1) να ενισχύσετε την προσπάθεια των μαθητών. followgreen.gr/moschato-tavros/contest[2]
Τεχνικές οδηγίες του διαγωνισμού προς ενημέρωση εκπαιδευτικών, γονέων αλλά και μαθητών μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

.

                                                                                                          Από τη διεύθυνση του σχολείου