4dimarxikh

βαθμολογια β τριμηνουΜοσχάτο 12-03-2021

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του σχολείου μας,

Μετά και την ανακοίνωση της κυβέρνησης για νέα παράταση δύο εβδομάδων του lockdown και τη συνέχιση της εξ΄αποστάσεως διδασκαλίας, σας ενημερώνουμε, σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ. πρωτ. Φ.7/ 28551 /Δ1 από 10-03-2021 σχετικά με την παράδοση της Βαθμολογίας του Β΄Τριμήνου του σχολικού έτους 2020-2021 και την ενημέρωση προόδου των μαθητών και μαθητριών της Α΄και Β΄Τάξης, τα εξής:

α) Την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 θα αποσταλούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών και μαθητριών των Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄Τάξεων ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος. Οι έλεγχοι θα δοθούν στους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο, όταν επιστρέψουν στο σχολείο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και τη λήξη της εξ΄ αποστάσεως διδασκαλίας.

β) Οι ενημερώσεις των γονέων των Α΄ και Β΄ Τάξεων για θέματα προόδου των παιδιών τους, εφόσον κριθούν απαραίτητες αφού έχει πολύ πρόσφατα προηγηθεί ενημέρωση των γονέων των τμημάτων, θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης ή με τηλεφωνική επικοινωνία την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν, θα ανακοινωθεί ο τρόπος και η ώρα από τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων μέσω των ηλεκτρονικών τους τάξεων.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

και ευχόμαστε Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!

 

Η Διευθύντρια του σχολείου

Τσιφλίδου Σίσσυ