4dimarxikh

 

                                                                                                            Μοσχάτο 17-09-2022

                                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

                                         Αγαπητοί γονείς,

1

Την ερχόμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη ενημερωτική μας συνάντηση, μετά το σχόλασμα του πρωινού σχολείου και στις σχολικές αίθουσες των παιδιών σας, που θα διαρκέσει από τις 13:20΄έως και τις 14:00΄, προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τους εκπαιδευτικούς-παιδαγωγικούς στόχους της φετινής σχολικής χρονιάς.

Σε αυτή τη συνάντηση δε θα γίνει προσωπική ενημέρωση. Για τον σκοπό αυτό θα διαθέσουμε μια ημέρα τον μήνα Οκτώβριο. Γενικά το σχολείο θα ορίζει με ανακοίνωσή του τις μηνιαίες ενημερώσεις γονέων. Ειδικά για τον μήνα Δεκέμβριο η ενημέρωση θα συμπέσει με την παράδοση της βαθμολογίας του Α΄ Τριμήνου.

Οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων, επειδή πρόκειται για την πρώτη μας ενημερωτική συνάντηση, θα περάσουν από τις αίθουσες αν έχουν κάτι να σας ανακοινώσουν. Όποια εκπαιδευτικός ειδικότητας θέλει να επικοινωνήσει ιδιαιτέρως με τους γονείς, θα σας ενημερώσει ηλεκτρονικά.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα δεχτούν τους γονείς στις αίθουσές τους, εκτός από τους γονείς του τμήματος Α1΄. Η εκπαιδευτικός θα επικοινωνήσει με τους γονείς του τμήματός της για να ορίσει ημέρα και ώρα.

Η είσοδος στο σχολείο θα γίνεται -αφού αποχωρήσουν οι μαθητές-τριες- από την οδό Χειμάρας για τους γονείς της Β΄ Τάξης και από την οδό Πλάτωνος για όλες τις άλλες (Α2, Γ, Δ, Ε, ΣΤ).

Αίθουσες ισογείου παλαιού κτιρίου: Β1, Β2 (περσινά Α1, Α2)

Αίθουσες πρώτου ορόφου παλαιού κτιρίου είσοδος από το κυλικείο: Δ1, Δ2, ΣΤ1, ΣΤ2

Αίθουσες παλαιού κτιρίου μεσαία κεντρική είσοδος: Ε2

Αίθουσες νέου κτιρίου στον πρώτο όροφο, είσοδος από τα σκαλιά του νέου κτιρίου: Α2, Γ1, Γ2, Ε1

Όλες οι αίθουσες έχουν τη σήμανσή τους.

Παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε να παραλάβει κάποιος το παιδί σας προκειμένου να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο παιδιά να τρέχουν ανεξέλεγκτα στο κτίριο χωρίς επίβλεψη. Για τα παιδιά που έχουν σχολάσει υπεύθυνοι είναι οι γονείς τους. Επιπλέον ας σεβαστούμε και τα τμήματα του Ολοήμερου που εκείνη την ημέρα θα λειτουργούν.

Βεβαιώσεις για τους εργαζόμενους γονείς θα παραδίδονται από τους/τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

 

                                                                                           Με εκτίμηση

                                                                                Η Διευθύντρια του σχολείου